Barre-armtraining van 15 minuten met Nicole Uribarri| Goed+Goed

By | September 12, 2023

Elke maand leidt een nieuwe trainer ons door vier van de beste trainingen die hij heeft. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om samen met ons te zweten. Bekijk alles

Een sterk bovenlichaam kan de houding helpen verbeteren en het oppakken natuurlijk gemakkelijker maken. Als je die kracht wilt opbouwen, dan is de barre-armtraining in de editie van deze week iets voor jou Coach van de maandclub.

In de aflevering demonstreert Nicole Uribarri, programmadirecteur en oprichter-trainer van Bande, een barre-armtraining waarbij je armen aan het eind als noedels aanvoelen. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar lichte handgewichten of polsgewichten. “Je kunt deze training een paar keer doen, waarbij je het gewicht steeds opnieuw verhoogt, zodat je sterker wordt en ervan blijft genieten”, zegt Uribarri.

Na een warming-up met schouderrollen en zijwaartse buigingen geeft Uribarri een kleine peptalk voordat hij de spiertrillingen aanpakt. Terwijl je de verschillende oefeningen uitvoert, houd je je kern betrokken en concentreer je je op de ademhaling als de dingen moeilijk worden – want geloof me, dat is zo zullen word sterk. “Er zullen momenten zijn waarop je je armen wilt laten vallen, en ik zal je aanmoedigen om gewoon door te gaan”, zegt Uribarri. Later, als je armen aanvoelen als gelei en je klaar bent om je gewicht te laten vallen, is ze daar bij je en herinnert je eraan: ‘Wat je voelt is tijdelijk.’ Het zal slagen.”

Het goede nieuws is dat je binnen 15 minuten klaar bent. Klaar om het te accepteren? Volg de video.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *