Als je haar na de zomer TLC nodig heeft, probeer dan deze vondsten

By | September 8, 2023

De winter komt eraan – en wij zijn er om u te helpen uw schoonheidsroutine voor te bereiden op de komende koudere maanden. Beschouw dit als een voorproefje van alles wat je nodig hebt om je opstelling dit seizoen te verbeteren, inclusief informatie over hoe je grote besparingen kunt realiseren. Nu winkelen

Na een zomer vol zout water, chloor en over het algemeen zweterige omstandigheden kan het zijn dat je haar het doet waarschijnlijk Gebruik wat extra TLC. Misschien is het verkleurd, droog, broos of breekt het gemakkelijker af dan normaal. Geen paniek: dit is normaal.

Of je manen nu steil, fijn, gekruld of ergens daar tussenin zijn, de zomer kan een grote invloed op je haar hebben. Bij het terugkeren naar zelfzorg in de herfst draait het echter allemaal om het herstellen ervan in de gezondste staat; u hoeft alleen maar de juiste producten te kiezen op basis van uw haarbehoeften.

Het beste gedeelte? Met het Walmart Beauty Glow-Up Event kunt u nu de essentiële benodigdheden inslaan om uw lokken te ondersteunen zonder de bank te veel te kosten. Ga naar de website van Walmart of loop tot en met 24 september naar de winkel om korting te krijgen op al je favoriete schoonheidsstukken, en kies hieronder onze keuzes (of een van de honderden andere producten waarvan je kunt genieten tijdens de evenementenbesparingen) om geef je haar de liefde die het verdient.

Shop haarverzorgingsmusthaves voor de herfst

Olaplex #6 en #7 Bond Smother en Oil combopakket

Als je haar na een zomer in de zon even uitstel nodig heeft, helpt dit combopakket je haar te hydrateren, versterken en voeden. Extra bonus? De zelfklevende olie kan dienen als hittebeschermer tot 450°F.

KAZMALEJE Kurls Plus haarkam met brede tanden, kobalt

Zon, chloor en een rommelige knot kunnen haarbreuk en gespleten haarpunten veroorzaken, waardoor uw haar gemakkelijker in de war kan raken. Behandel die klitten zo voorzichtig mogelijk met deze kam met brede tanden, ontworpen om haar van alle lengtes te ontwarren met minimale belasting van je haar. Je hoofdhuid En Je doeleinden zullen je dankbaar zijn.

Revlon Smoothstay keramische föhn met kokosolie, zwart

Als uw haar uitgedroogd en beschadigd aanvoelt, hoeft u de hittestyling niet helemaal op te geven om het te herstellen. U hoeft alleen maar de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals ervoor zorgen dat uw stylingtools voor u werken, en niet tegen u. Deze Revlon-droger doet precies dat, dankzij de warmtedetectietechnologie die een gelijkmatige temperatuur handhaaft en hitteschade tot een minimum beperkt.

Kenra volumegevende haarlak, 16 oz

Of je nu in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid of op een winderige plek bent, deze haarlak houdt je manen gestyled en houdt die vervelende lokken de hele dag op hun plaats. En als je het niet aan de hand van de naam hebt geraden, geeft het je ook een behoorlijk volume. Vochtigheid, iemand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *