Alleven Instant Perfector Dark Spots-recensie

By | September 18, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik gebruik twee snelheden bij het aanbrengen van make-up. De eerste – die voorheen slechts zo’n drie keer per jaar plaatsvond erg Bij speciale gelegenheden besteed ik een uur aan het kunstig vormgeven van mijn glamour in een bijna meditatieve staat, waarbij ik mijn gezicht contouren geef met dikke stokjes en zachte borstels en mijn oogleden bestrooi met lagen schaduw. De tweede optie – die eigenlijk elke ochtend verwoed gebeurt – is dat ik vijf minuten de tijd neem om wat mascara aan te brengen en een soort teintproduct op mijn acnelittekens te deppen voordat ik de deur uit sprint.

Dit alles betekent dat ik weliswaar dol ben op het uiterlijk (en de toepassingservaring!) van make-up voor het hele gezicht, maar dat ik er gewoon geen tijd voor heb. Maar ik geef toe dat het feit dat ik de wereld in ga, mijn zelfvertrouwen vergroot en mij het gevoel geeft dat ik een echte volwassene ben die niet aan het imposter-syndroom lijdt. Daarom ben ik voortdurend op zoek naar producten die mijn vijf minuten gezicht naar een hoger niveau tillen. De nieuwste favoriet in mijn arsenaal? De Alleven Instant Perfector ($ 147).

Alleven, Instant Perfector – $ 147,00

Hoofdingrediënten: botanische verbinding, glycerine

Kleuren: 7

  • Concealer, foundation en huidbehandeling in één formule
  • Verbergt vlekken en huidonvolkomenheden
  • Vervaagt en corrigeert donkere vlekken en tekenen van veroudering na verloop van tijd
  • Beschermt tegen breedbandlicht
  • Water-, zweet- en transferbestendig
  • Beperkte tinten beschikbaar
  • Duur

Nu besef ik volledig dat $ 147 een prijs is veel besteden aan een stichting. Maar het punt is dat dit product zoveel meer is dan alleen een primer. Het is een hybride van concealer, foundation en huidbehandeling, wat betekent dat je drie stappen van je routine in één keer kunt uitvoeren. En wie houdt er niet van een multifunctioneel product?! Een beetje creatieve wiskunde (ik weiger het ‘meisjeswiskunde’ te noemen) zal je in wezen geld besparen.

De formule is gemaakt met een plantaardige stof die drie van de belangrijkste oorzaken van zichtbare tekenen van veroudering corrigeert: melanine (wat bijdraagt ​​aan donkere vlekken), hemoglobine (wat de huid rood en vlekkerig maakt) en collageenverlies (wat fijne lijntjes veroorzaakt). en rimpels). ). Als iemand van midden dertig die zich met al deze problemen bezighoudt, ben ik eeuwig dankbaar dat ik een product heb gevonden dat deze problemen aanpakt zonder dat ik extra stappen aan mijn routine hoef toe te voegen; Ik hou van het product omdat het mijn huid er meteen helderder en egaler uit laat zien, en het feit dat het overuren werkt om het zo te houden nadat ik mijn make-up heb verwijderd, is een zeer gewaardeerd bijkomend voordeel. Bovendien biedt het ook antioxidantbescherming om schade door vrije radicalen te voorkomen, waardoor het in wezen beide stromingen bestrijdt En toekomstige tekenen van veroudering.

De meeste huidverzorgingsproducten die ik heb geprobeerd, hebben meer “huidtinten” dan traditionele foundations, wat betekent dat ze minimale dekking bieden en gecombineerd moeten worden met een zware concealer om mijn verkleuring te verbergen. Dit product is echter een echt middeldekkend, opbouwbaar product dat volledig op zichzelf kan worden gebruikt. Het wordt geleverd met een doe-voetapplicator waarmee ik concealer-stijl rechtstreeks op mijn huid aanbreng en vervolgens met mijn vingers vervaag (ik gebruik meestal een beautyblender, maar ik heb gemerkt dat deze formule beter van huid tot huid mengt). Contact). Het biedt een gelijkmatige afwerking die de grens overschrijdt tussen bedauwde en matte looks huid als het droogt. Het voelt zo natuurlijk aan dat ik ondanks de zware dekking het gevoel heb dat ik helemaal niets draag.

Ik heb de Alleven Instant Perfector getest op de heetste zomerdagen en kan bevestigen dat hij zijn belofte van zweet- en overdrachtsbestendig waarmaakt. Ik hou hiervan, zelfs op middagen boven de 30°C (wat de laatste tijd vaak gebeurt). veel in NYC) Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn make-up wegsmelt – dit spul blijft de hele dag zitten en voedt mijn huid. In de twee maanden dat ik het draag, heb ik een echt verschil opgemerkt in het uiterlijk van mijn donkere vlekken, lang nadat ik mijn gezicht heb gewassen.

Ook al heb ik op een bepaalde dag misschien maar vijf minuten om aan mijn make-up te besteden, dit spul helpt me echt om het meeste uit de beperkte spiegeltijd te halen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *