Alleen vandaag is het beroemde dekenshirt van Outerknown met 30% korting

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Het ‘dekenhemd’. Nee, het leeft niet alleen in je dromen – het is een echt shirt gemaakt door het team van Outerknown, het milieuvriendelijke kledingbedrijf dat zich toelegt op het creëren van draagbare, goed gemaakte kleding, terwijl het de planeet beschermt en eerlijke arbeidsomstandigheden ondersteunt. Het is zo handig dat het consequent uitverkocht is en dat er een wachtlijst van 20.000 personen is opgebouwd voordat de voorraad afgelopen herfst werd aangevuld. Het goede nieuws is dat het niet alleen op voorraad is, maar ook gelabeld is omlaag 30 procent, samen met honderden andere duurzame stijlen tijdens de Dekenshirtdag van het merk

Buitenbekend dekenoverhemd

Outerknown, dekenoverhemd – $ 118,00

Oorspronkelijk $168, nu $118

Beschikbare maten: XS/S-XL/XXL – geselecteerde maten/kleuren uitverkocht

Kleuren: 20+

  • Ongelooflijk zacht en comfortabel
  • Ontspannen, levendige pasvorm
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Duur als er geen korting is
  • Geselecteerde maten/kleuren uitverkocht

Hoewel de behoefte aan overhemden met knopen deze zomer een pauze nam, zul je dit overhemd willen hebben zodra het over een paar maanden begint af te koelen – en nu is het de beste tijd om het te bemachtigen. Slechts 24 uur lang geeft het merk 30 procent korting op elke kleur van het ‘Blanket Shirt’ in elke categorie, inclusief heren-, dames- en kindermaten.

Van alles op de website van Outerknown is het Dekenshirt (nu $ 118) de bestseller aller tijden en biedt een ongeëvenaarde zachtheid en veelzijdigheid waardoor het het hele jaar door een kledingstuk is. Het is gemaakt van 100 procent katoen en bevat geen enkel synthetisch materiaal (ook niet op de knopen). Het is een kledingstuk waar u zich om verschillende redenen goed bij voelt. Het is een beetje losjes gesneden, zodat je het gemakkelijk over tanktops en T-shirts kunt dragen, maar het loopt taps toe en snijdt op de juiste plaatsen, zodat het er moeiteloos uitziet. Eén shopper noemt het hun ‘inwonende overhemd’ en zegt: ‘Als je een overhemd wilt dat hemels aanvoelt, er complimenten over krijgt en tegelijkertijd stijlvol en comfortabel aanvoelt, dan is dit het, mijn vrienden. “”Het juiste voor jou.” Ga ook!” merkte op.

En omdat hij uit natuurlijke materialen bestaat, overtuigt hij niet alleen door zijn comfort, maar ook door zijn duurzaamheid. De keperstof van 100% biologisch katoen biedt ultieme zachtheid en precies de juiste hoeveelheid warmte, perfect voor koude nachten rond het kampvuur of als shirt voor boodschappen. Voor de knoppen is plastic vervangen door Corozo, een natuurlijke knop gemaakt van de noten van een taguapalm, een ander duurzaam alternatief voor traditioneel hout. Het volstaat te zeggen dat het Dekenshirt niet alleen het meest comfortabele en stijlvolle overhemd is dat er bestaat, maar ook het meest milieuvriendelijke.

Het “waarom” van het Dekenshirt is duidelijk – nu hoef je alleen nog maar je kleur te kiezen. (Veel succes, want er zijn ongeveer een miljoen kleuren en zelfs patronen Jurken (!) Kiezen van.)

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Comment