8 beste tennisschoenen voor dames (aanbevolen door experts) 2023

By | September 8, 2023

Voor de meesten van ons betekent investeren in een nieuw paar schoenen dat we drie dingen willen: functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Niemand vindt het leuk om lang te besteden aan het kiezen van het perfecte paar om ze vervolgens maximaal een paar maanden te dragen. De New Balance Coco CG1’s zijn zowel duurzaam als stijlvol vervaardigd en bieden ondersteuning om blessures te voorkomen wanneer je het opneemt tegen tegenstanders op het veld. Dit paar is voorzien van FuelCell-schuim om je voort te stuwen met een voortstuwend gevoel. Het beschikt ook over een energieboog voor meer energieteruggave en een speciale zadelriem voor extra ondersteuning tijdens de lichaamsgerichte zijwaartse bewegingen die gebruikelijk zijn bij tennis.

Voor de enthousiaste speler is de Coco CG1 voorzien van unieke teenbescherming en rubberen buitenzooltechnologie om u te helpen het meeste uit uw nieuwe tennisschoenen te halen. En met een ontwerp dat is geïnspireerd op basketbalsilhouetten en de esthetiek van de jaren 90, voel je je ook op je gemak op het veld – en vertrouwen is de eerste stap naar de overwinning.

Materiaal en belangrijke specificaties: FuelCell-schuim, Energy Arc-plaatgeometrie met strategische holtes in de tussenzool, zadeltape, NDure-teenbescherming, NDurance-rubberen buitenzooltechnologie

Beschikbare maten: 5,5-16,5 (en grote maten beschikbaar)

Kleuropties: Zeezout met tabak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *