6 luxe geuren waar je nu op kunt besparen

By | September 8, 2023

De winter komt eraan – en wij zijn er om u te helpen uw schoonheidsroutine voor te bereiden op de komende koudere maanden. Beschouw dit als een voorproefje van alles wat je nodig hebt om je opstelling dit seizoen te verbeteren, inclusief informatie over hoe je grote besparingen kunt realiseren. Nu winkelen

Zie er goed uit, voel je goed… zoals het gezegde luidt. Maar wij stellen een verandering voor in het gezegde: lekker ruiken, voel je goed. En wij zijn niet de enigen die zich aansluiten bij de ‘ruik lekker’-beweging: ongeveer 90 procent van de vrouwen die in een onderzoek uit 2003 werden ondervraagd, zei dat ze zich zelfverzekerder voelden bij het dragen van parfum dan bij het dragen ervan.

Het gevoel is ook niet alleen anekdotisch. Volgens de wetenschap kan de geur-hersenverbinding een grote impact hebben op je humeur, of het nu een kalmerende geur is die je helpt ontspannen, een kalmerende geur waardoor je je thuis voelt, of een levendige geur, die je zelfvertrouwen vergroot.

Reden te meer om te investeren in een kenmerkende, stemmingsverbeterende geur, toch? Absoluut, behalve dat de beste parfums erg duur kunnen zijn (vooral als je op zoek bent naar een parfum dat de hele dag meegaat). Daarom is dit de perfecte gelegenheid om flink te besparen op luxe geuren van populaire merken tijdens het Walmart Glow-Up Beauty Event. Bezoek online of in de winkels van 25 augustus tot 24 september om schoonheidskoopjes te scoren, zoals deze zes luxe geuren die in wezen een bemoedigende boodschap in een fles zijn. Herhaal ons na: Ruik lekker, voel je goed.

Koop luxe geurvondsten

Juicy Couture Oh So Orange Eau de Toilette Spray, 2,5 fl. oz. oz

Ben je op zoek naar een geur met een vleugje nostalgie? Dan is dit parfum van Juicy Couture precies wat je zoekt. De geurige tonen van kumquat, abrikozenbloesem en sinaasappelcrème helpen je de dag te begroeten met zonnige vooruitzichten, passend bij de heldere, citrusachtige geur.

Coach New York Eau de Parfum, 3 oz

Als jij het type persoon bent dat altijd stopt om de rozen te ruiken (en misschien een paar bloemblaadjes in je tas stopt), dan moet je dit bloemenparfum proberen. De fles zelf is een ode aan de iconische Coach-portemonnees: de gouden dop heeft de vorm van de kenmerkende portemonnee-sluiting en het klassieke paardenkoetslogo siert de fles.

Calvin Klein CK One Eau de Toilette, 3,3 oz

Sommige geuren zijn niet voor niets klassiekers, en deze moderne versie van de iconische parfumlijn van Calvin Klein is daarop geen uitzondering. De tonen van citrusbloesem, jasmijn en amber creëren een uitnodigend aroma met een onverwachte twist – en aangezien de korting tijdens het beauty-evenement bijna 40 procent bedraagt, is dit het perfecte moment om het uit te proberen.

Burberry Brit Sheer Eau de Toilette-spray, 3,3 Oz

Dit is *het* luxe parfum voor dagelijks gebruik. Met zijn heerlijk subtiele geur van perzikbloesem, pioenroos, ananas en witte musk die de hele dag aanhoudt, is deze geur ontworpen om van elke dag een bijzondere gelegenheid te maken.

HUE van Hayley Kiyoko Eau de Parfum, 2,2 oz

Deze geur is ontworpen door zanger Hayley Kiyoko als een uitdrukking van bevrijding en zelfbekrachtiging. Het is een lastige geur om te omschrijven, maar dat is precies waar het om gaat. De bloemige en fruitige tonen zijn bedoeld om je eraan te herinneren dat je net zo complex en krachtig bent als de geur zelf. Van een boost aan zelfvertrouwen gesproken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *