5 lakjes voor gemakkelijke lipglossnagels

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

“Lipglossnagels” kwamen afgelopen herfst voor het eerst naar voren als een pure en subtiele look, waarbij mensen lichtroze en beige tinten gebruikten om nagels te creëren die er natuurlijk en toch glanzend uitzien. Het aantal zoekopdrachten op Google naar deze term is het afgelopen jaar met ruim 5000 procent toegenomen, en nu we de zomer ingaan, is het tijd om de trend naar een hoger niveau te tillen met pure tinten die nog meer impact hebben, zoals vers koraal of bruin en Toscaans uit de jaren 90. oranje.

“We zijn echt dol op deze trend van lipgloss tot nagel”, zegt Sarah Gibson Tuttle, oprichter en CEO van nagelverzorgingsbedrijf Olive & June. Het merk doopte eerder dit jaar zijn teen in intensere, pure tinten. “We waren erg enthousiast over het creëren van een transparantere, meer gepigmenteerde lijn die aanvoelt alsof je hem alleen zou kunnen dragen en aanvoelt als een bessenlipgloss op je nagels.”Na jaren waarin melkachtige en ondoorzichtige poetsmiddelen de boventoon voerden, voelt de toestroom van transparante poetsmiddelen aan als een leuke, onderhoudsarme verandering – een enkele laag is alles wat je nodig hebt om de look te bereiken, maar je kunt ook meer lagen aanbrengen als je meer pop wilt. van kleur. Om je te helpen opvallende lipglossnagels te krijgen voor de zomer, heb ik vijf prachtige, transparante nagellakken gevonden die je zo snel mogelijk op je kaptafel wilt hebben. Bekijk hieronder uw opties.

Dazzle Dry, Pedal to the Metal Pink – $ 22,00

Dit is de gemakkelijkste op de lijst: hij is nog steeds roze, maar heeft een vleugje koraal, waardoor de kleur iets warmer wordt. Het bevat bovendien geen witte pigmenten en is daardoor meer glanzend dan melkachtig. Wanneer je het in laagjes aanbrengt, ontstaat er een super mooie look die opvalt zonder te overweldigend te zijn. Omdat het van Dazzle Dry komt, hardt het binnen vijf minuten volledig uit.

Aprés, onder de Toscaanse zon – $ 15,00

Nieuw van Aprés, deze tint is zo leuk. Het is een doorschijnende oranje gellak met gele ondertonen die gewoon zomer schreeuwt. Stel je voor: die schaduw op je nagels terwijl je in de zon zit en geniet van een Aperol Spritz. Ook hier bevat de verf geen wit pigment en is daardoor prachtig transparant. Omdat het een gellak is, heb je UV-licht, een gelbasislaag en een geltoplaag nodig om te kunnen werken.

Olive & June, deze salade is Radicchio – $ 9,00

Volgens Gibson Tuttle is deze tint als bessenlipgloss op je nagels. Het is het perfecte paarsroze en geeft echt een ijslollyvibe. Het is een 15-vrije verf, wat betekent dat het niet giftig is en vrij is van veel voorkomende irriterende stoffen, zoals: formulieraldehyde, Naarluene, Dikutyl phthalat (DBP), parwegnlEn VragenRances. Deze verf heeft een gelachtig oppervlak dat gemakkelijk kan worden verwijderd met nagellakremover.

Zoya, Miley – $ 10,00

Deze ijzige tint schreeuwt de vroege ochtenden op de best mogelijke manier. Het is een transparante, koele, groenblijvende kleur met een licht melkachtige toon. Het is perfect als je van pastelkleuren houdt, maar iets wilt met een beetje meer visuele interesse.

Ailla, Jelly Brown gelnagellak – $ 8,00

Van alle vijf is deze tint mijn favoriet. Het is de perfecte nagellak die overeenkomt met de bruine lipgloss uit de jaren 90. Het is een warme bruine tint die een humeurig tintje aan je look geeft zonder te zwaar te zijn. Omdat dit een gellak is, zorg ervoor dat je over al het benodigde gereedschap beschikt.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *