5 kastopruimtips van een auralezer

By | September 17, 2023

CUit de kast leunen kan een van de meest intimiderende taken zijn, vooral als we midden in een wereldwijde pandemie zitten. Er zijn zoveel dingen en zo weinig tijd, en het is het laatste waar iemand aan denkt. Gelukkig is er een manier om deze activiteit meer vreugde in je leven te brengen En bevordert tegelijkertijd een beter idee van welzijn.

Susanna Merrick van Aura Wear NYC is een intuïtieve styliste die mensen kleedt op basis van hun aura, en een van haar meest gevraagde diensten is het schoonmaken van kleding. In tegenstelling tot een typische schoonmaakexpert benadert Merrick het idee om je kast op te ruimen door te kijken naar hoe deze zich verhoudt tot jezelf en de kleur.

Iedereen heeft een aura, een energieveld dat kan worden gelezen en overgebracht naar je emotionele en fysieke toestand. Meestal correleren aura’s met verschillende kleuren. Vreugde wordt bijvoorbeeld vaak geassocieerd met een gele aura. Merrick begint met het lezen van de aura’s van haar cliënten en gaat vervolgens dieper in op kleuren, silhouetten en stijlen die het meest geschikt zijn om de aura te voeden en te genezen. Het zal geen verrassing zijn dat kleur voor haar van het allergrootste belang is: “Kleur beïnvloedt ons bewust en onbewust”, legt ze uit. “Als cliënten bepaalde kleuren afkeuren, betekent dit meestal dat ze een blokkade hebben over wat past bij die energie in hun leven. Als je bijvoorbeeld niet tegen de aanblik van oranje kunt, vind je het misschien lastig om uit je comfortzone te komen of heb je moeite met het nemen van risico’s in je liefdesleven of carrière.”

“Afhankelijk van je aard en energie zijn er stijlen die altijd beter bij je passen dan andere”, legt ze uit over haar creatieve proces. “Maar dit is ontzettend persoonlijk. We hebben allemaal onze eigen “stijlcode” en net als een vingerafdruk zal jouw aura nooit precies hetzelfde zijn als die van je buurman, en ook niet op welk moment van het jaar dan ook.

Hier deelt Merrick enkele tips voor het upgraden van je garderobe en hoe je door middel van kleur en stijl meer over jezelf en je uitstraling kunt leren in deze moeilijke tijden:

5 tips om je kast op te ruimen, volgens een Aura-lezer

1. Concentreer u op waar u van houdt

Merrick stelt voor om een ​​paar kledingstukken uit je kast te halen waar je van houdt. Of ze nu een speciaal verhaal hebben of je aangetrokken voelt tot de kleur, kies ze uit en leg ze opzij.

“Mediteer over deze verhalen en schrijf ze in een dagboek”, zegt ze. “Zorg er vervolgens voor dat ze aan de checklist voldoen: ze passen nog steeds, ze zijn niet zwaar beschadigd en het zijn stukken die je afwisselend bewaart. Als ze niet in deze lijst zijn opgenomen, zorg er dan voor dat u dienovereenkomstig handelt.”

2. Focus op specifieke kleuren

Wanneer Merrick een lezing geeft of persoonlijk de kast opruimt, concentreert ze zich graag op kleuren op basis van ieders aura. Er zijn echter ook bepaalde kleuren die voor iedereen geschikt zijn, zeker in tijden als deze. Concentreer u erop deze kleuren dicht bij elkaar te houden.

“Op dit moment zijn blauw, groen en geel erg ondersteunend”, legt ze uit. “Blauw kalmeert het zenuwstelsel, groen herinnert ons aan de natuur en motiveert ons om een ​​beetje te reinigen (denk aan type A-energie), en geel herinnert ons eraan dat er hoop is en geeft ons een kleine mentale dosis vitamine D.”

3. Rotatie is alles

Merrick stelt ook voor om je favoriete items per seizoen te wisselen. Dat betekent dat als je een favoriete jurk hebt die je de hele afgelopen zomer hebt gedragen, je deze een seizoen of twee weglegt, zodat hij de volgende keer dat je hem draagt ​​als nieuw en fris aanvoelt. Het is een gemakkelijke manier om jezelf wat vreugde te schenken. Bovendien stelt ze voor om van tevoren looks samen te stellen met de stukken in je kast die je echt leuk vindt, zodat je weet waar je vanaf wilt.

“Neem de tijd om aan het begin van het seizoen vijf tot tien looks samen te stellen waar je absoluut dol op bent”, zegt ze. “Dit bespaart je de komende maanden uren tijd en moeite. Zorg er wel voor dat je de looks documenteert, zodat ze indien nodig gemakkelijk kunnen worden samengesteld.”

4. Word spiritueel

Hoewel niet iedereen momenteel de mogelijkheid heeft om persoonlijk een aurareading te laten doen, zijn er ook tal van virtuele diensten beschikbaar. Merrick gelooft dat deze ervaring rechtstreeks verband houdt met de kleuren en stijlen waar je uiteindelijk naar toe trekt. “Doe een aura-, tarot- of astrologielezing”, zegt Merrick. “Hoe meer je ‘gezien en ervaren’ kunt worden, hoe meer je verbinding kunt maken met jezelf en jezelf dienovereenkomstig kunt uiten. Er is een reden waarom we ons aangetrokken voelen tot bepaalde stukken en kleuren. Ik geloof dat kleur medicinaal kan worden gebruikt. Kleur is een krachtig instrument dat ons omringt om onze aankoop- en levensbeslissingen te beïnvloeden.”

5. Neem de tijd om meer over jezelf te leren door je kledingkeuzes

Merrick legt uit dat wat ons esthetisch aantrekt zo belangrijk is en feitelijk zoveel over onszelf kan onthullen. “Afhankelijk van je energie of aura op dit moment, kun je je aangetrokken voelen tot bepaalde texturen of vormen”, zegt ze. “Als je aura groen is, roep je misschien om nieuwe doelen, groei en organisatie. Wanneer deze energie ons omringt, grijpen we waarschijnlijk naar een mooie, frisse blouse en een goede, gestructureerde broek. Of wanneer we ons rebels en stoutmoedig voelen, kan magenta in onze aura verschijnen en beginnen we te neigen naar gedurfde abstracte prints en statement-stukken. Zodra je de stukken identificeert die je persoonlijk graag draagt ​​en de dingen die ze gemeen hebben, kun je meer te weten komen over de aard van je aura en zo jezelf verbeteren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *