4 Nike Walking Essentials die ik elke dag gebruik in New York City

By | September 7, 2023

Maten: XS-2XL, 1X-4X

Nu de echte ster van de show: de Nike Alate Trace sportbeha. Van de bandjes tot de band, deze bh is wat mij betreft een schot in de roos.

Omdat ik 40G ben, val ik onder 2XL volgens de maattabel voor sportbeha’s van Nike. Omdat de Alate Trace-bh in grotere maten verkrijgbaar is, had ik een maat 1X kunnen nemen voor wat meer dekking en ruimte in de band, maar ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan. Deze bh past perfect uit de doos. Het silhouet met de V-hals liet mijn borst echt opvallen, een welkome afwisseling met de effen, volledig bedekkende compressiebeha’s waarin ik normaal gesproken train.

Nike prijst de Alate Trace-bh aan als een bh met “lichtere ondersteuning”, dus ik was geschokt toen ik zag hoe hoog en veilig deze mijn borsten ondersteunde. Nee, hij doorstaat absoluut niet de stuitertest, maar toen ik hem droeg tijdens een wandeling naar Prospect Park, deed hij het fantastisch.

Het is gemaakt van superzacht, superelastisch, vochtafvoerend gerecycled nylonmateriaal dat licht aanvoelt. Dit betekende dat de dubbele bandjes niet in mijn schouders prikten, en omdat de vulling op zijn plaats was genaaid, kon ik zonder jas rondlopen zonder dat heel Bushwick mijn tepels erdoorheen zag gluren. Een ander voordeel van de dunne banden was dat ze er geweldig uitzagen onder al mijn trainingstanks; Geen lelijke, dikke bandjes hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *