3 items die de levensduur van je minimalistische garderobe verlengen

By | September 11, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Hoezeer we ook houden van duurzame merken die concrete inspanningen leveren om hun impact op het milieu te verminderen, zoals leggings gemaakt van waterflessen of deze milieuvriendelijke badpakken, laten we eerlijk zijn: de meest effectieve manier om je voetafdruk te verkleinen is ervoor te zorgen dat wat die u bezit, gaat langer mee. Als het om kleding gaat, betekent dit dat je je kleding zorgvuldig opbergt, stapelt, wast en droogt. Verleng de levensduur van truien, niet van hun schouders.

Styliste en mindfulness-mentor Christina Mychas heeft haar platform opgebouwd rond haar reis van shopaholic naar minimalistisch. In een recent artikel over bewuster omgaan met inkrimping, deelde ze een paar tips voor het onderhouden van je kast.

Ze raadt een stomer aan om te strijken en op te frissen, fluwelen hangers om te voorkomen dat ze trekken of scheuren, een stoffen scheermes om pilling te voorkomen, en handige opbergstrategieën. Als je bijvoorbeeld T-shirts aan de onderkant ophangt in plaats van aan de nek, voorkom je dat ze uitrekken, en dat is wat je moet doen altijd Vouw je truien op.

Haar advies is precies waar, vooral voor degenen die op weg naar duurzaamheid wellicht een kleiner aantal investeringsstukken à la capsule-garderobe moeten bezitten in plaats van een meer traditionele garderobe.

Of u nu een kwetsbare stof repareert, een klein scheurtje repareert (niet vervangt!) of eenvoudigweg een artikel opfrist dat er door slijtage versleten uitziet: deze producten zijn eenmalige aankopen die uw totale verbruik dramatisch kunnen verminderen.

3 items waarmee je je favoriete kleding voor altijd (of zo lang mogelijk) kunt bewaren.

Een praktische stomer

hallo leven

HiLife-stoomboot – $ 30,00

Deze traditionele stomer wordt je nieuwe beste vriend als je na het wassen altijd kreukels hebt. Deze krachtige compacte stoomboot van Amazon heeft meer dan 50.000 positieve recensies. Klanten prijzen de snelle opwarmtijd en de “schokkend goede” afwerking voor de prijs.

noch ik

De Nori-pers – $ 120,00

Geïnspireerd door de ervaring van een meisje in een slaapzaal, een zomerjurk en een stijltang, is de Nori Press een innovatief stoomstrijkijzer dat het beste van steamers en strijkijzers combineert. De Nori Press is strak, effectief en reisvriendelijk en heeft zes verschillende instellingen voor poly, zijde, wol, katoen, denim en linnen. Geen wonder dat het populair is bij zowel modebloggers als influencers. Ik vind het geweldig dat het in mijn handbagage past en dat het zo snel is, dat ik al mijn rimpels in slechts vijf minuten kwijt ben.

Fluwelen hangertje

Fluwelen hangers

Slanke fluwelen antisliphangers van Amazon Basics – $ 20,00

Mijn familie zweert bij fluwelen hangers en professionele huisorganisatoren vinden het geweldig hoe ze een bijpassende, elegante look aan elke kast kunnen toevoegen. Als alternatief voor plastic of draad verminderen de zacht gecoate randen van fluwelen hangers de wrijving die anders uw kleding na verloop van tijd en gebruik zou kunnen uitrekken, scheuren of beschadigen. Wat hacks betreft, deze is vrij eenvoudig! Koop een grote koffer om alle onderdelen in één keer uit te wisselen, of ga stuk voor stuk door, haal er stukken uit en verwissel ze om te dragen. Deze van Amazon zijn redelijk geprijsd en hebben 154.00 recensies (en een indrukwekkende 4,8 sterren).

Een stoffen scheermes

Stoffen scheerapparaat

Beautural Fabric Shaver en Lint Remover – $ 10,00

Pilling kan ervoor zorgen dat je truien er versleten en vermoeid uitzien, zelfs als je ze vorig seizoen hebt gekocht! Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: deze betaalbare, compacte stoffen scheergadget. Je laat deze ontluchter onder de bovenkant van elke stof lopen en de mesjes vangen alle pluisjes, draden of trekjes op. Bonus: je kunt het ook gebruiken om je bank glad te strijken. Deze versie heeft twee snelheden, wordt geleverd met vervangende mesjes en een veiligheidsslot, en beschikt over meer dan 50.000 vijfsterrenrecensies.

stomen

Steamery Pilo nr. 2 stoffen scheerapparaat – $ 70,00

Als je op zoek bent naar een stomer die zo strak is dat hij lijkt op een van die luidsprekers die perfect in huis past, dan is deze iets voor jou. Het Pilo No. 2 stoffen scheerapparaat van Steamery is snoerloos en werkt hard en snel om uw kleding te ontpluizen – zelfs uw meest delicate kasjmier truien. Bonus? Je kunt hem gebruiken terwijl hij aan het opladen is (je weet wel, voor noodgevallen op het laatste moment – ​​je kent ze wel).

Bonus: een droogrek

Droogrek

Honey-Can-Do houten droogrek – $ 32,00

Ik weet. We hebben drie dingen gezegd. Wij hebben gelogen. Hoewel dit niet op Christina’s lijst stond, wilden we dit benadrukken: van alles wat je doet, is je droger degene die de meeste schade aan je kleding toebrengt. (Eh, wie heeft nog meer per ongeluk zijn favoriete blouse gekrompen?) Zeg vaarwel tegen gekrompen kledingstukken, kromgetrokken elastiek en een ruwe textuur. Overweeg in plaats daarvan meer luchtdroging – en bedenk hoeveel energie het u zal besparen! Wij zijn dol op dit luchtdroogrek. Hij is stevig, betrouwbaar en vouwt na gebruik netjes op.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *